Beginpagina   Informatie   Voorwaarden   Meestgestelde vragen   Contact  
 
 
Alle artikelen, die u koopt in onze webshop worden door ons met de grootste zorg behandeld. Mocht er desondanks iets met de levering mis gaan, dan horen wij dat graag van u op balie@vetcare.amsterdam of via 020-6127398.
 
Foto
 
Wist u dat......

1. De praktijk sinds september 2016 verhuisd is naar een nieuwe lokatie? Ons nieuwe adres is Koningin Wilhelminaplein 374 in Amsterdam. daarmee hebben we ook een nieuwe naam gekregen: Vetcare.

2. Wij kunnen allerlei artikelen ook tegen een geringe meerprijs bij u thuis bezorgen. Dit kan door ze te bestellen via de webshop, maar u kunt uw bestelling ook telefonisch aanons doorgeven (020-6127398)

3. Veel informatie kunt u terugvinden op onze websites: www.vetcare.amsterdam en www.vetdent.nl. Daarnaast kunt u contact met ons leggen via de facebook pagina: https://facebook.com/vetcare

4. Wij kunnen ook bij u thuis komen. Voor bijvoorbeeld vaccinaties en kleine behandelngen, eventueel gecombineerd met de levering van producten. In het geval van euthanasie kiezen veel mensen hiervoor. Het inslapen gebeurd zo heel rustig in deigen omgeving.
 
Foto
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.